
Martin Parr
Martin Parr va nèixer el 1952 a Epsom, Surrey, Regne Unit i és un fotògraf brità nic membre de l'Agència Magnum des de 1994. Les seves fotografies ens ofereixen l'oportunitat de veure el món des de la seva perspectiva única.
​
A primera vista, les seves fotografies semblen exagerades o fins i tot grotesques. Els motius que tria són estranys, els colors són cridaners i les perspectives són inusuals. Contraresta la propaganda amb: crÃtica, seducció i humor. Com a resultat, les seves fotografies són originals i entretingudes, accessibles i comprensibles. Però al mateix temps ens mostren com vivim, com ens presentem als altres i el que valorem.
​
Martin Parr sensibilitza el nostre subconscient, i una vegada que hem vist les seves fotografies, seguim descobrint aquestes imatges una i altra vegada en la nostra vida quotidiana i reconeixent-nos dins d'elles. L'humor en aquestes fotografies ens fa riure'ns de nosaltres mateixos, amb un sentit de reconeixement i alliberament.
​
Premis:
-
El 2006 rep el premi Erich Salomon.
-
El 2008 rep el premi PHotoEspaña Baume et Mercier.
Pep Duran
Pep Duran Esteva va nèixer a Vilanova i la Geltrú el 1955 i és un escultor, pintor i escenògraf català .
​
Ha participat en nombroses produccions teatrals i cinematogrà fiques des de 1977. Llicenciat en escenografia i figurinisme per l'escola superior d'art dramà tic de Barcelona l'any 1979, l'any anterior ja havia realitzat la seva primera exposició a Barcelona, i des d'aquell moment la seva trajectòria com a artista es va centrar en el treball de la construcció, la representació i l'espai, la posada en escena.
​
El 1989, va rebre el Premi de Cinematografia de la Generalitat de Catalunya al millor tècnic. Al llarg de la seva trajectòria ha treballat conceptes com l'espai i la narració, el pas del temps en recerca d'objectes i records que envolten la nostra quotidianitat i que advoquen per fugir de l'oblit, històries sense paraules, peces i fragments perduts, dislocats, adaptats a una nova ubicació i que erigeixen aixÃ, nous referents al·legòrics.



